Tarjoiluastiat päivällispöytään

Ympäristö jossa olemme ja vietämme aikaa on osa hyvinvointiamme. Koti on paikka jossa vietämme suuren osan arjestamme, ehkäpä työskentelemme ja jossa myös rentoudumme. Kauniiden asioiden ja sisustuksen vaikutusta hyvinvointiimme ei kannata siksi väheksyä. Laadukkaat ja kauniit tarjoiluastiat sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, ja niitä on kiva katsella.

Juhlakattaukset ovat ilo silmälle

Vieraita voi ilahduttaa kaikkina vuodenaikoina erilaisissa tilaisuuksissa, luomalla kauniita kattauksia. Klassiset, tyylikkäät astiat sopivat monenlaisiin juhlapöytiin, ja myös arkikäyttöön. Kukapa ei haluaisi myös arkena nauttia kauniista astioista? Lisäksi astioita voi hyödyntää sisustuksessa, esimerkiksi säilyttämällä niitä esillä. Netistä löytyvien kattausohjeiden mukaan saa tehtyä kauniita kattauksia, joita voi koristaa esimerkiksi kukilla ja serveteillä.

Kattausastiat erilaisiin tarpeisiin

Jokaisella meillä on omanlaisensa mieltymykset ja tarpeet kodin sisustuksen suhteen. Toiselle toimii punainen ja toiselle keltainen, me ihmiset kun olemme erilaisia. Jokaisen onkin löydettävä se, mikä on itselle merkityksellistä ja tarpeenmukaista.

Lautasten, aterimien ja lasien lisäksi myös tarjoiluastiat ovat olennainen osa kaunista ja silmää miellyttävää kattausta. Perinteisten tarjoilukulhojen lisäksi, voi kattauksesta luoda hauskan ja erilaisen tarjoilemalla ruuat esimerkiksi leikkuulaudoilta tai teekupeista.

Mitä ikinä kotiisi kaipaatkaan, huolellisella suunnittelulla saat sen varmasti toteutettua. Ehkä tarvitset siihen hiukan apua joten esimerkiksi Fyrklövern sivustolla voit inspiroitua ja löytää juuri sinun päivittäiseen arkeesi sopivat astiat sekä tarjoiluastiat illalliselle. Löydät sieltä myös sinun kotisi sisustukseen sopivat tekstiilit ja esineet.