Kesän parhaat tapahtumat

Kevään ja kesän kattaus Suomen suurimmista tapahtumista sisältää paljon kulttuuria. Olemme poimineet muutaman huipputärpin ympäri Suomen kesän ja alkusyksyn tapahtumakirjosta.

Tammerkosken sillalla 1.7.–8.7.

Tammerkosken sillalla on koko perheelle suunnattu kaupunkitapahtuma keskellä Tamperetta. Ilmaista päiväohjelmaa löytyy kaikkiin makuihin, myös perheen pienimpien. Musiikilla on suuri rooli tässä tapahtumassa, sillä löytyypä Tammerkosken sillalta myös yhteislaulutilaisuuksia.

Helsinki Pride -kulkue ja puistojuhla 2.7.

Helsingissä vietetään Pride-viikkoa 27.6.–3.7. Viikon huipennus on lauantaina järjestettävä Helsinki Pride –kulkue ja puistojuhla. Tapahtuma on Suomen suurin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, joka järjestetään vuosittain. Tapahtuma on kaikille avoin.

Kotkan Meripäivät 28.–31.7.

Kotkan meripäivät on perinteikäs tapahtuma, joka on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 1962.Meripäivillä on lähes 200 erilaista tapahtumaa ja kymmeniä konsertteja. Meripäivien perinteisimpiä tapahtumia ovat Merimarkkinat ja avajaisparaati. Ohjelmaan kuuluu myös Meripäiväareena eli kolmipäiväinen musiikkitapahtuma, jonka esiintyjäkattaus tänä vuonna sisältää kotimaamme suosituimpia esiintyjiä. Monipuolinen ohjelmatarjonta sekä merellinen ja kansainvälinen tunnelma antavat puitteet viihtyä tässä tapahtumassa.

Habitare 7.9. – 11.9.

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma. Tapahtuma käynnistyy syyskuun 7. päivä Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on massiivinen paketti kaikkea mahdollista, mikä liittyy sisustamiseen hifi-tarjonnasta huonekaluihin ja seinämaaleihin.Edellä mainittujen lisäksi Suomesta löytyy koko joukko musiikkifestivaali-, kesäteatteri-, urheilu- ja lastentapahtumia. Koska makuasioista ei kannata kiistellä ja jos näistä mikään ei ole makuusi, käy katsomassa koko paletti täältä: tapahtumainfo.fi