Markkinoi urheiluseuraasi

Urheileminen on hauska harrastus, joka vähentää stressiä ja rakentaa vahvoja ystävyyssuhteita. Voi kuitenkin olla vaikeaa löytää rahoitusta uusille varusteille ja pelitiloille. Tämän seurauksena varainhankinnasta ja markkinoinnista tulee tärkeitä jokaiselle seuralle, joka haluaa jatkaa toimintaansa. Varainhankintaan on monia tapoja, mutta ehkä hauskin tapa on luoda jotain ainutlaatuista, joka voidaan myydä kannattajille. Voitte myydä paitoja, joissa on urheilukerhojen logo ja nimi. Seuran fanit voivat osoittaa tukensa pelien aikana näillä ainutlaatuisilla t-paidoilla.

Miten aloittaa paitojen suunnittelu

Onko urheiluseurallasi jo oma logo ja nimi? Nämä voivat olla paidan ensimmäiset suunnitteluelementit, sillä ne näyttävät kaikille mitä seuraa paitojen ostajat tukevat. Seuraavaksi sinun täytyy valita paitojen värit ja tekstin fontit sekä mitkä paitakoot tulevat olemaan valikoimassasi. Tällaisista asioista löydät lisää tietoa verkossa. Tärkeintä on, että t-paita edustaa hyvin urheiluseuraasi ja markkinointisi korostaa myynnin tarkoitusta hyväntekeväisyyteen. Kun t-paidat on painettu, eri tavat markkinoida niitä vaikuttaa menestykseesi.

Miten markkinoida t-paitoja

Yleensä on helpointa aloittaa omassa seurassa tiimin kannattajien kanssa. Seurallasi on vamasti monta perheenjäsentä, jotka haluaa tukea sinua ja ostaa paitasi. Voit aloittaa myymällä niitä peleissä ja treeneissä pelaajien vanhemmille ja ystäville. He saattavat pystyä tuomaan lisää ystäviä tukemaan tiimiäsi. Voit myös keskittää myynnin eri juhlapäiville, kuten jouluun tai pelikauden alkuun. Voit myös markkinoida netissä ja kertoa tarinasi koko kaupungillesi, ja näin yrittää saada heidän tukensa.